Prison Break. House HD. Californication. Mad Men. Relaţii pe ecran.

Prison Break. Dragoste la prima vedere. De fapt, la primul episod. Şi după primul a fost al doilea, al treilea. Şi până să se facă din nou dimineaţă eram la episodul 17. Fără să mă dezlipsesc. Cu acelaşi interes şi fără să mai număr orele albe, eram prinsă în tot labirintul acesta creat de Michael sau în care el a fost aruncat. Îmi plăcea enorm cum era construit personajul, de fapt cum era completat de toate celelalte cu care interacţiona. Voiam să văd până unde vor fi lăsate să evolueze, încercam să ghicesc când vor fi scoase din peisaj. Cu fiecare episod încercam să-mi antrenez atenţia la detalii. Până la final, entuziasmul dispăruse. Şi din partea mea şi din partea lui. Relaţia s-a încheiat de comun acord.

În Puşkin C5 l-am cunoscut pe House. Respingere. Un personaj prea aspru, singuratic şi îngâmfat. Am continuat să merg la întâlniri. Le-am urmat sfatul prietenilor, am continuat să mă uit.  Pe la al patrulea episod contrastele mă atrăgeau: tot ce era rău, acum e atrăgător. Momentan, e o relaţie la distanţă. Ne mai vedem când reuşesc să prind câte un episod.

Mă opresc vreo trei sezoane la Hank. Atracţie. Genul de relaţie bolnăvicioasă: am râs, am compătimit, m-am ofticat. Superficial la suprafaţă, dar cu o profundă sensibilitate către ceea ce reprezintă fundalul acestei lumi atunci când îţi faci timp să-l cunoşti dincolo de aventuri. O veşnică ancorare în trecut şi încăpăţânarea de a accepta viitorul cu schimbările şi coincidenţele prezentului îl pun pe Hank într-un roller coaster: începi să crezi că totul se aşează când eşti surprins de o pantă pe care o cobori în viteză maximă şi tot ce e considerat regres devine, de fapt, singura direcţie în care viaţa trebuia să meargă.  Lucrurile se întâmplă cu un rost… E ok dacă nu-l ştii acum, trăieşte azi şi vei afla mâine.

În prezent, mă întâlnesc cu Draper. Admiraţie. Personaj cu care speri să-ţi construieşti o relaţie de lungă durată prin studierea acestuia când lucrează în speranţa că îi vei fura din secrete, că vei şti cum să le foloseşti la momentul oportun. Vom vedea cum evoluează, încotro ne îndreptăm şi ce întâlniri episodice vom programa…

Crina Coranga Written by:

Brand Storyteller

One Comment

  1. November 22
    Reply

    house – the only relationship worth living, seeing, watching, hearing….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *