Fără întrebări, doar cu etichetă: Sandalandala

Aș lucra non-stop cu marea în gând, în urechi, în ochi. Am ales la întâmplare un weekend, l-am numit total neinspirat ”weekend cu fetele” și am pus degetul pe Vamă. De 2 ori: baza sportivă și Sandalandala . Nu mai mersesem cu cortul până atunci dar aș alege oricând cort la Sandalandala.

 Știam de Sandalandala pentru că citisem că de branding s-au ocupat cei de la Storience (Ștefan Liuțe, Adriana Liuțe, Iuliana Todoran, Maria Dumitriu, Andrei Rob) dar mi-am confirmat încă o dată că atunci când brandul spune o poveste, comunică prin fiecare por obiect. Iar povestea Sandalandala este susținută prin spațiu – mai ales prin spațiu.

 Locația te descalță  de orice temere pe care o poți avea în ceea ce privește statul la cort: toalete curate, apă caldă, vecini care își așază  cortul lângă tine și faceți schimb de playlist că ”e prea fain”. Observi apoi detalii în orice element de design a căror diversitate alcătuiesc un tot. Mesaje alandala susțin același spirit libertin pe care Sandalandala vrea să-l readucă în Vamă pentru toți cei ce îl consideră pierdut. Afișe publicitare vechi, texte cu dublu înțeles sunt atent amplasate în această dezordine studiată.

Am simțit declarația de responsabilizare față de mediu cultivată prin copăcei și flori, materialele folosite în construcția spațiului, atitudinea angajaților (și a vizitatorilor), biblioteca… Și de m-ar mai ajuta memoria, aș mai enumera și altele.

Deduc uitându-mă la echipa implicată că sprijină economia locală: pentru branding vă ziceam că au lucrat cu cei de la Storience, pentru arhitectură cu Dana și Vlad Boștină de la Arhidot Design. Am aflat apoi că aceștia au folosit în design scaunele Marco (create de Dragoș Motică) și lavoare comandate de la meșteșugari rromi.

Peste toate acestea, pe gardul din Est poți admira soarele, iar la Vest stă sprijinită Luna.

Și-aș încheia povestea Sandalandala cu sloganul lor ”Descalță-te de griji!” și mergi la ei în Vamă. Încă mai ai de ce…

Sursa foto: Andreea Rotaru

Crina Coranga Written by:

Brand Storyteller

One Comment

  1. […] Sandalandala și 5 ore mai târziu mă reconectez – mai degrabă împovărată de lista crescută cu cele […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *