Întrebări cu etichetă #Crăciun | Andreea Stănescu

Dacă sunteți cu lista în mână și încercați să mai bifați din dorințe, vă invit să lăsăm cozile prea lungi de la casele de marcat și să ne mai așezăm la o poveste și un cappuccino. Scoatem Crăciunul din aglomerație și ne reamintim să ne bucurăm de o prea accelerată lună din an.
Întrebările păstrează aceeași etichetă Stefanini și același Dean Martin continuă să-mi cânte în căști – prea repetitiv mi-ar spune Sabin, dar niciodată prea mult i-aș răspunde.
**

E genul de om al cărui respect te intimidează; am cunoscut alături de ea un ritm atât de alert și o direcție pentru care nu știam că pot să mă dedic cu atâta înverșunare. Dacă n-aș ști că-s statici, aș crede că văd munții mișcându-se: are o forță extraordinară de a face lucrurile să se întâmple. Nu suntem întotdeauna de acord, însă chiar și atunci știm să ne aliniem frumos. Și îi mulțumesc! Andreea Stănescu, Vice President Service Delivery Stefanini EMEA.

Dacă poți să păstrezi doar un cadou din toate cele pe care le-ai primit de Crăciun, pe care îl alegi?
Andreea: Mi-aș dori, într-o lume în care avem foarte multe și ne bucurăm de cât mai puține lucruri, să mă pot bucura din nou de bananele și portocalele pe care le așteptam și savuram cu atâta plăcere de Crăciun. Cei care au trăit în perioada comunistă probabil rezonează cu asta, ceilalți, din fericire pentru ei, mai puțin.
Care e cel mai prezent Crăciun pe care ți-l amintești în pragul celui care urmează să vină?
A: Primul Crăciun cu copilul meu.
Dacă ar fi să dăruiești tuturor același cadou de Crăciun, care ar fi acela?
A: Mi-aș dori ca fiecare dintre noi să aibă parte de bucurie: aceea de a fi cu cei dragi, aceea care izvorăște din mulțumirea pentru ceea ce avem și din speranța pentru viitor.
Există o tradiție pe care ai păstrat-o sau pe care ți-ai creat-o de Crăciun?
A: Bradul natural. Nu pot renunța la mirosul de brad din casă și nu l-aș înlocui cu nimic.
Colindele – împodobesc sau nu luna decembrie?
A: Da, negreșit. Pentru mine însă, această împodobire trebuie să vină la momentul potrivit, în preajma Crăciunului și nu cu o lună înainte, oriunde, până la saturație. Personal, atunci mă bucur de ele și le evit înainte.
Dacă mi-ai fi Moș Crăciun, ce cadou mi-ai lăsa sub brad?
A: Bucurie. Bucurie și liniște. Cred că pentru asta este Crăciunul.
Crina Coranga Written by:

Brand Storyteller

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *