Întrebări cu etichetă #Crăciun | Tania Herrezeel

Trag de ultima fundiță și continui să ornez Crăciunul cu această ultimă poveste de sezon. Mă uit spre mine și-mi admit: doar oamenii îmi (mai) sunt atât de dragi precum iluzia magică a Crăciunului de atunci cu Moș pe sanie, saci ce vorbesc ori reni ce conduc.

Dacă sunteți în drum spre ai voștri, vă doresc să găsiți zăpadă și să le dăruiți bucurii nemăsurate. Să aveți sărbătorile pe care vi le doriți și oamenii dragi alături!

***

Viața a fost bună cu mine și mi-a scos oameni faini în cale. Unii care să mă provoace, alții ca să mă susțină, altii ca să mă învețe, alții mă ridică atunci când nu pot singură. Că nu pot lucra decât cu oameni în care cred – nu mi-era secret; însă că pot crede atât într-un om – mă surprind de fiecare dată.  Nu construim niciodată un mediu perfect, însă investim mereu atenție și protejăm acea empatie ghidușă care poate fi pierdută printre procese și mecanismele unei companii cu 2400 de angajați doar în EMEA. Tania Herrezeel, Marketing Director Stefanini EMEA.

Dacă poți să păstrezi doar un cadou din toate cele pe care le-ai primit de Crăciun, pe care îl alegi?
Tania: Bucuria de a petrece seara de Ajun cu părinții și copiii în jurul meu; dacă ar fi să aleg un cadou fizic acela ar fi o excursie cu iubitul meu.
Care e cel mai prezent Crăciun pe care ți-l amintești în pragul celui care urmează să vină?
T: Cele din copilărie când întreaga familie se aduna – cu cele 6 surori și frați ai mamei mele, cu toți verișorii – și priveam bradul imens așteptând nerăbdători miezul nopții pentru a avea voie să desfacem cadourile ce ne așteptau sub brad. Eram așa mulți; erau așa multe…
Dacă ar fi să dăruiești tuturor același cadou de Crăciun, care ar fi acela?
T: O invitație pentru a petrece un weekend  (sau o săptămână – depinde de buget) împreună: copii, părinți, iubit, prieteni…
Există o tradiție pe care ai păstrat-o sau pe care ți-ai creat-o de Crăciun?
T: În seara petrecută cu părinții mei continuăm să așezăm sub brad 60 de cadouri cum se întâmpla când ne adunam toți 20 de membri ai familiei – de câțiva ani familia s-a redus doar la părinții și copiii mei (bunicii, unchii și mătușile au murit, mama fiind cea mai tânără dintre toți). Pentru a păstra această tradiție, mama ne cumpără acum câte 10 cadouri de persoană (cadouri mici precum o pălărie, șosete, o eșarfă etc.) și toată seara desfacem cadouri și ne bucurăm de acest moment fantastic împreună.
Colindele – împodobesc sau nu luna decembrie?
T: Nu prea avem acest obicei în țara mea (n.a Belgia) și nici în tradițiile familiei.
Dacă mi-ai fi Moș Crăciun, ce cadou mi-ai lăsa sub brad?
T: O excursie pentru tine și al tău om drag, un loc pe care să ți-l faci acasă, o excursie la Bruxelles să petrecem timp împreună, un vinil, două bilete la concertul Sia ca să merg și eu :), abonament fără limită pentru zboruri dus-întors către Londra pentru a fi cu prietena ta, un abonament de 1 an pentru a vizita 12 orașe (unul pe lună) pentru a descoperi noi țări și obiceiuri și să le scrii poveștile, o mașină cu care să călătorești în timp și să fii cu nepotul tău de câte ori îți dorești, o cutie plină cu îmbrățisări pe care să o deschizi de câte ori ai nevoie! Acum ai și tu 10 cadouri sub brad…așa cum am și eu de la mama!
Crina Coranga Written by:

Brand Storyteller

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *