Nu mai bifa vise

Încerc să mă antrenez secretos ca soluţie la cele mai mari probleme ale lumii. Mă gândesc – cu tărie – la un loc de parcare, mă văd parcând şi mai rapid decât un claxon îmi dau seama că nici de această dată nu deţin secretul! Mai pun pe foaie încă un vis, iar pentru noroc îi presar şi nişte foldere, mai pun şi niste imagini – poate pe locul de parcare mi se aşează şi o maşină fix ca-n pozele astea salvate organizat! Şi-ar încăpea un laptop în maşină…Îmi dau seama că nu trebuie ratată această şansă căci poate-mi scap norocul şi eu puteam să mai fac o listă. Să facem deci o anexă: “visez să găsesc în maşină <3”.

Mă trezesc şi îmi dau seama că antrenamentul îmi adună liste. Mă înconjur de ele, le răscolesc, bifez şi mă grăbesc să fac altele. Poate alţii deţin secretul şi listele îi ajută să-şi împlinească visele, dar pentru mine a devenit un coşmar căci alerg după ele şi uit să le trăiesc.
Ne pozăm cu aceste liste bifate şi le arătăm lumii cât putem de creativ.
Avansează în funcţie nu doar pentru a-ţi schimba cartea de vizită, ci pentru a te dezvolta ca om, ca profesionist. Ieşi cu prietenii mai des nu pentru a-ţi păstra relaţiile, ci pentru  că ţi-e dor şi îi apreciezi. Plănuieşte o călătorie pentru că vrei să te bucuri de ea, nu pentru a mai bifa un loc vizitat.
Visează să trăieşti, nu trăi pentru a visa.

Sursa foto: pinwords.com

Crina Coranga Written by:

Brand Storyteller

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *