LIVE TO TELL THE UNTOLD – IV

Magie. Și nu pentru că e singura dată în an când Stefanini știe că dispar, ci pentru că, o dată pe an, ne întâlnim în primul weekend din august fără să ne întrebăm ce e în spatele trucului, ci cum să fim parte din spectacol.

Magic. Așa vreau să îmi fie Untoldul și nu trebuie să închid ochii, ci doar să fiu prezentă în fiecare secundă: în muzică, în agitație, în colțuri de liniște, în aer…

Despre zvonurile anuale (ungurești), investiții, GDPR, comunitate găsiți la o căutare pe Google. Acest blog continuă (mai rar – e drept! și cam exclusivist^^) să codeze emoții și să decodeze trăiri. Așadar, și la această ediție aniversară m-am încredințat spectacolului încă de la poartă – locul sub care, în urmă cu un an, împărțeam un secret de care ne bucurăm și mai mult astăzi. Aplicația Untold nu mi-am mai dezinstalat-o din 2016; cred că aș putea fi numit ușor cel mai activ tester căci continui să o folosesc și în afara festivalului pentru Untold Radio. Îmi plac notificările trimise, provocările lansate în cele 4 zile (i-am zis sindromul Andruțian pentru a descrie muuuultele concursuri la care ne-am înscris – desigur, toate în programul de zi!). Pentru cei care nu au terminat de adunat indiciile: NESPUS era soluția și am remarcat cu bucurie că umorul românesc face parte din răspunsul brandului la troll-ul ori rugăciunile celor preocupați pentru sufletele noastre. Suntem foarte bine!^^ Însă de departe aplicația este foarte utilă pentru informații despre scene, furnizori, hărți.

Line-up-ul vi-l faceți după scena și energia voastră. Mie nu-mi ajung 4 zile&nopți să dansez toate scenele și o să continui să susțin că sunt prea mulți artiști (deși observ o încercare de a scoate Untold din nișă și a oferi de toate pentru toți). Tot ce-ți trebuie ca să îți crești adrenalina sunt oameni care să țină pasul cu tine, să dea mai departe magie și să nu te oprești, căci după o vreme – cu fiecare pauză mai conștientizezi o durere, mai pierzi din ritm și te trezești pe o băncuță, în tribune. Așadar, de lângă scenă mi-am respectat cele 2 tradiții: Subcarpați (pe care i-am simțit grăbiți – și o spun cu regret!) dar care îmi reamintesc când nu mai cred că Oamenii sunt încă frumoși. Sper doar să fie tot mai mulți. Nici Armin nu știe să explice această conexiune specială cu cei de la Untold, cert e că oricâte cuvinte aș căuta, mi-e teamă că le-aș pierde și aleg să le păstrez pentru mine și să mă bucur în amintiri, din spatele acestor rânduri. Vă doresc să credeți în oameni și în ceea ce pot crea în jurul lor! Nu am ajuns la Akua Naru și e un regret, Robbie Williams este un entertainer dar nu neaparat unul cu care eu să vibrez. În rest, # UNTZ UNTZ UNTZ untz untz untz # printre scene.

Brandul cel mai vizibil (și căutat) a fost de departe Head&Shoulders pentru ale căror pelerine toți am fost recunoscători; îmi plac brandurile responsive, nu știu dacă au fost preventivi dat fiind că e primul an când Untold a fost experimentat pe ploaie…Felicitări! Educația Ursus prinde și m-a bucurat enorm să văd cozi la tonomatele de reciclat în diminețile cu dureri de picioare: cozi de tineri cu saci de doze de bere ce așteptau să-și ridice premiul. Încă vrem să fim premiați pentru normalitate, însă mă bucur că Ursus a reușit să schimbe comportamente (dacă victoria vi se pare mică, vă invit să încercați!). Vă zic de mâncare doar ca să ascund Vasluiul că altfel m-aș opri direct la Bran. Meat Busters ori și-a schimbat rețeta ori memoria-mi senzorială proiecta un gust mai bun – cert e că din această dezamăgire i-am descoperit pe cei de la Furgoneta și am cam abuzat de burgerul cu avocado. În pauze de burgeri, eram la Wrap’n’Roll. Eh, dar când experimentam alte gusturi, eram popândăi lângă rulota Bran…vă imaginați voi restul! Dar sigur nu ar trebui să vă imaginați gustul! 😉

Keep the magic alive, Untolders!

gate codex of magicnostalgiauntold sneakerscontestandrutogaitapolish peoplearminwalking dead

Crina Coranga Written by:

Brand Storyteller

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *