De profesie spectator. Pe scurt. Poc!

Pe seara  sâmbetei mele, mă îndreptam spre MNAC pentru a-mi lua rolul de spectator în serios. Impresionată de loc, mă bucur şi mai mult de muzica din deschiderea evenimentului ShortsUP. Noaptea lungă a filmelor scurte. Îmi las urechile să se odihnească pe câteva ritmuri de jazz-funk dirijate de Cuantune şi pornesc apoi spre expoziţia de fotografie. POC!

Câteva cuvinte din partea lui Teo şi…aplauze! Şi se începe cu dorinţe. POC!  Mai exact Dorinţa 143 – povestea unui tânăr ce vrea mai presus de toate POC! să fie adult atât cât timpul îl va lăsa să cunoască acest “privilegiu”. Într-un cadru animat, personajele din Gruffalo spun încă o dată povestea celor ce-şi depăşesc statutul şi nu se abat de la ce şi-au propus. O spun. Pentru cei ce vor să înţeleagă ceva din asta. POC! POC! M-am cam rătăcit şi eu odată cu Cel rătăcit, căci am fost provocaţi de Andrei Dăscălescu  la început să descoperim unde va apărea în film “today is the tomorrow you expected yesterday”. Am cam respins Zeul iubirii, căci de toate mi se părea că e, dar numai zeu nu. POC! Dar m-a surprins plăcut finalul: personajul acceptă că oricâte minute ar fi manipulate, e nevoie de 2 persoane pentru a avea o relaţie.

Zilele trecute mă gândeam la o gala pentru românii simpli POC! ce fac lucruri deosebite, iar Discovery Channel mi-a oferit o serie de documentare despre eroii contemporani. POC! POC! POC! Şi relaţiile au toate acelaşi curs şi totuşi toate-s diferite în situaţii identice prezentate în Dealuri ca elefanţii. I-am simţit vedete, dar nu cu cea mai buna interpretare. POC! POC! POC! POC! Best of RObotzi a adus cele mai recente episoade cu MO şi F.O.C.A. Subiectivism. Al meu sau al lor.

Şi a cam murit şi energia mea odată cu pescarul şi a lui ceremonie de înmormântare. Confuz la început Pescuit de noapte. Interesant după un punct.

POC! şi berile se deschid din ce în ce mai rar. Mai auzi un POC! în depărtări. Am plecat spre casă. Am lăsat şi spectacolul asigurat de berile Grolsch deschise de către noi-spectatorii-ca o formă scurtă a aplauzelor, altele. POC! POC! POC! Am apreciat!

Crina Coranga Written by:

Brand Storyteller

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *