Live to tell the Untold – III

…și am numărat zile într-o singură rezoluție: Untold 2018. Dacă ar fi să mă uit la paginile blogului, aș crede că am pus toate cele 365 de rânduri într-o singură poveste #peblog…

S-au deschis porțile și am pătruns în The World Capital of Night and Magic, ca-n toată România, cu 2 tabere: 1. cei ce caută această magie în orice mix și 2. cei ce caută să dezvăluie secretele magiei – nu pentru că le-ar putea replica, ci pentru un oarecare fals sentiment de …superioritate. Aceștia din urmă m-au obosit teribil și nu aș vrea să le mai dau prea multe caractere; mai scriu doar atât: am simțit la această ediție ceea ce simt de câțiva ani cu Vama Veche: un spirit pierdut într-o masă pădure prea mare. Fie el și de lup…

Dar să lăsăm festivalurile în ritmurile concepute și să le trăim după cum le mixează DJ-ul!^^ Fiecare cu mișcările lui, în săriturile lui.

Nu-s ore-n noapte să te bucuri de toți, dar este o conexiune incredibilă între artiști și public de negăsit în altă parte (sorry, EC, cercetez la anul!) – etichetă de petrecăreți ce stă bine brandului. Subcarpați și Armin van Buuren sunt pentru mine tradiția de neratat a Untold, însă și anul acesta am țopăit între Main Stage și Alchemy, iar surprizele au fost Tiesto (nu mă impresionase deloc show-ul din 2016, dar retrag orice am zis atunci 🙂 ) și Psihotrop pe care l-am văzut pentru prima dată fără Subcarpați – apreciez oricând jocul de cuvinte, cu atât mai mult când e pus în rime, pe loc.

Public nebun, DJi nebuni până la răsărit – deși magia celor 4 nopți e deeeestul de tangibilă odată ajunși acasă…Când, desigur, retrăiești momente Untold să le pui în aceste rânduri ori te mai uiți o dată la documentarul despre Steve Aoki – I’ll Sleep When I’m Dead – vi-l recomand.

Activările (cele pe care am apucat să le observ) – brandurile au început să acorde mai multă atenție prezenței la festival; încă există acest cult al gratuității dar neîntreținut de către branduri (cu excepții, desigur, dar e un progres care m-a bucurat.

Organizatorii mi-au depășit așteptările și anul acesta – mi-ar plăcea să ne (participanții) asumăm rolurile în construirea acestui festival: gunoiul ar fi o intervenție ușoară.^^ Untold este singura aplicație mobilă pe care n-am dezinstalat-o niciodată: mi se pare foarte utilă, mi-au plăcut foarte mult notificările din acest an (congrats!), iar dacă sunt erori îmi fac timp să le dau mai departe – cum m-au învățat ai mei. Dacă ar fi să îmi doresc altceva pentru edițiile viitoare: limitați accesul minorilor. 16+ / 17+ cred că ar face diferența și ar mai potoli din haosul inutil.

Cum va arată ediția aniversară? Nu știu. Tot ce știu este că îl voi căuta de fiecare dată la fel: pentru mine.

#untoldiscoming ^^

untold 2018 untold 2018 untold 2018 untold 2018 untold 2018

Crina Coranga Written by:

Brand Storyteller

One Comment

  1. Stefana
    June 27
    Reply

    Ca de obicei, te citesc si mi creste curiozitatea de a vedea cu ochii tai ce vezi si tu. Din cauza ta, sau datorita tie ( caci inca nu stiu) abia astept sa ajung si eu la Untold. Cert e ca cu siguranta datorita tie o sa fiu foarte dispusa sa descopar frumusetea festivalului si sa ma bucur de ea 🙂 minunat articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *