Cum să surprinzi un Polaroid?

Primești un Fujifilm Instax mini 7s și îi construiești un cadru în care s-ar încadra perfect. Înainte de a developa această surpriză trebuie să vă spun că nu sunt deloc fanul petrecerii burlăcițelor aduse în visele noastre mai puțin americane. Îmi place să sărbătoresc începutul comun și mai puțin ideea unei libertăți pierdute; petrecerea asta ca de sfârșitul lumii mă face mai degrabă să privesc totul ca pe o încătușare.

Cu bucurie și speranță am plănuit detalii pentru picnicul ce ar fi semnat pentru noi: Cu drag, îți dorim cele mai frumoase amintiri și sperăm să-ți dăruim una astăzi! Locul l-am ales din drag de surpize căci într-o altă poveste vă voi scrie despre cireșii ce au venit la fetele  mele: în Grădina Japoneză. Apoi încercam să pornim de la ceea ce sunt ca și cuplu ai noștri prieteni și să i le dedicăm ei. Știam că le plac puzzle-urile și călătoriile și asta a și fost prima linie de contur: vom crea fiecare câte o piesă a puzzle-ului nostru: perne decorative pe care le-am personalizat fiecare cu câte o locație: …and London was mine! (it`s closer this way! New York…wait for me!). A fost și un detaliu practic pentru că voiam să fie și comod.

IMG_20150615_105218

Nu poți opri timpul în loc, dar cu siguranță îl poți păcăli uneori să-ți fie prieten. Am ales o zi din săptămână, când toți suntem grăbiți spre birouri și nu avem secunde de risipit. Să îți oferi ție și celor dragi timp e răsfăț și ne-am răsfățat cu o zi de luni, când graba trece pe lângă tine și tu nu o alergi.

În anii selfiurilor, un photo booth este accesoriul oricărui aparat foto. Cum cred că orice lucru pe care îl faci din drag e mai potrivit decât orice produs personalizat de 100 de ori, toate decorațiunile au fost din categoria DIY după inspirația și putința noastră. Pentru photo booth am folosit: 4 cartoane negre A3, markere, fluturi DIY (made by Iulia). Am perforat capetele și am atașat o ghirlandă din hârtie de cadouri.

IMG_20150615_105546

Și cum nu-i picnic fără limonadă, mi-am încercat norocul și am căutat borcane cu capac perforat. Spre surprinderea mea am și găsit, îmi doream să pot găsi și paie de hârtie pentru a descuraja consumul de plastic, însă această căutare mi-a fost descurajată. Am aflat că galbenul e preferatul miresei și am folosit această culoare pentru a-i personaliza borcanul ei; pentru restul am folosit culori acrilice și cuvinte pe care le-am văzut de gardă pentru orice căsnicie frumoasă: fun, date, hold, kiss, we, free, ever.

IMG_20150614_151931

Vă încurajez să invitați și brandurile lor preferate în momentele pe care le pregătiți. Am ales, n-am ezitat și le-am scris celor de la f64; începusem să colorăm conturul și am reușit să tragem și câteva cadre. Cu foarte mult entuziasm și aclamații la ieșirea primei poze. Voi continua să cred că oamenii fac brandul și atunci când se dezvăluie unul altuia, ies cele mai frumoase povești. Mulțumim, f64, pentru că nu-ți trebuie prea multe motive să fii implicat în evenimentele din viața oamenilor!

IMG_20150615_105407

Povestea noastră a fost cu Ana, Iulia, Alex, Raluca, Adi, Nico, ambalată într-o zi de luni, rememorată într-un contur de instantanee…

20150615132309 (3)

20150615132457 20150615132526 IMG_20150615_105553 IMG_20150615_110939_BURST3

Crina Coranga Written by:

Brand Storyteller

One Comment

  1. […] îți reamintești cele trăite ori faci o promisiune pe blog și trebuie să o respecți. Alte fete, aceeași grădină, de această dată doar ca o […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *