Oameni – cadouri

Aştepţi să se facă ora 00:00, să fii primul, să-ţi alegi cuvintele, să-ţi împărtăşeşti sentimentele. O variantă.

Încerci să-i afli dorinţele, să cauţi cu exactitate lucrul pe care şi-l doreşte cel mai mult. Altă variantă.

Plănuieşti un treasure hunt, îţi descâlceşti prea multele detalii, te bucuri de fiecare confirmare, primeşti cu entuziasm fiecare sugestie, creşti surprize, născoceşti indicii. Varianta mea.

Dincolo de orice lucru material pe care îl poţi dărui aleg să-mi împachetez surprizele căci pe astea nu şi le poate cumpăra de niciunde. Desigur, până îi vezi zâmbetul pe faţă, vei gândi în semne de întrebare: va ieşi? cum va reacţiona? şi unde? şi ce? şi când ar fi mai bine?

Pentru acest cadou am legat cu panglică oameni. Oameni necunoscuţi mie, apreciaţi nu doar de mine, dar care mi-au înţeles nebunia şi au ales să intre în joc. Şi mulţumită lor încă mai sper că surprizele materializează mai multă fericire: Valentin Boboc, Cristian Lupşa, Bogdan, Andrei Roşu, Lucian Simion, Andreea Crăciun. Nu uit de Origo şi oamenii de acolo.

Mă bucură mai mult ca niciodată că ceea ce postăm nu poate fi şters în totalitate, căci îmi pot lăsa în scris mulţumirea pentru atunci când memoria va încerca să mai elibereze spaţiu.

Sursa foto: angel-arael.tumblr.com

Crina Coranga Written by:

Brand Storyteller

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *