Povestea unui suporter dinamovist

Un nou guest post semnat de Andrei şi o primă poveste despre fotbal. 🙂

Acesta este primul meu post si am un motiv foarte intemeiat pentru care l-am scris si anume:

Vreau sa particip la meciul #bwinderby organizat de Sportmeet.ro cu ajutorul celor de la bwin.

Sunt Andrei, si sunt suporter al lui Dinamo si cu asta cred ca am spus tot. Uneori mi-e greu sa fiu, dar sunt si momente de bucurie. Despre unul dintre aceastea o sa va povestesc:

Matematic eram ca si campioni. eram la 10 puncte de CFR, cu 18 victorii, 5 egaluri si o infrangere. A venit si ziua de 7 aprilie. Da, ziua aia cand derby-ul se juca in ghencea, cand Dinamo avea sa isi achite multe polite.

7 Aprilie 2007. Sambata Mare. Ghencea…

Rednic ii trimite in teren pe: Lobont – Blay, Moti, R.Stefan, Pulhac – Ad.Cristea, Fernandes, Margaritescu, C.Munteanu – Niculescu, Danciulescu.  Pe cealalta parte, lotul stelei era alcatuit din:

Andrey – Nicolita, Radoi, Baciu, P. Marin – Paraschiv, Lovin, Bostina, Elton – Badea, Thereau si cu

Olaroiu pe banca. Arbitrii erau straini, slovaci, daca imi aduc bine aminte.

Nici nu a inceput bine meciul, ca in minutul 6, Dinamo inscria prin Catalin Munteanu, al carui sut din afara careului a fost aproape sa atinga vinclul portii. Imparabil…

0 – 1

Meci greu. Contre, injurii, scandaluri. In minutul 22 Danciulescu reuseste sa ii reduca la tacere pe suporterii stelei printr-o executie – s-ar putea sa exagerez – pe care o reusesti „once in a lifetime”.

0-2

Eram in al noualea cer, era cel mai bun meci al lui Dinamo pe care l-am vazut. Totul s-a naruit apoi pentru stelisti cand Claudiu Niculescu inscria de la peste 25 de metri, din lovitura libera. Meciul era jucat.

0-3

Dupa pauza, stelistii au redus din diferenta prin Badea, dar dupa o greseala a lui Radoi, care a vrut sa ii pasese lui Andrey dar mingea a fost interceptata de Claudiu Niculescu care reuseste dubla.

1-4

Dupa asta, Dinamo a mai redus turatia motoarelor dar niciodata nu s-a vazut ca am putea scapa printre degete aceasta victorie. In ultimul minut Thereau inscrie, dar totul a fost degeaba.

Scor final: Steaua – Dinamo: 2-4.

A doua zi peste tot auzeai:

„O oaie, doua oi, trei oi, 4-2”.

Crina Coranga Written by:

Brand Storyteller

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *